L E G E N C Y
Remedies

Menu

Top DPI Device & Rotahaler Manufacturer in India

CE Certified Saline Pods & Two Pin Devices

No. NAME OF PRODUCT & COMPOSITION PACK SIZE (Volume)
01. Sodium Chloride Irrigation Solution 0.9% w/v 2ml FFS Ampoule
02. Sodium Chloride Irrigation Solution 0.9% w/v 3ml FFS Ampoule
03. Sodium Chloride Irrigation Solution 0.9% w/v 5ml FFS Ampoule
04. Sodium Chloride Irrigation Solution 0.9% w/v 10ml FFS Ampoule
05. Sodium Chloride Irrigation Solution 0.9% w/v 20ml FFS Ampoule
06. Sodium Chloride Irrigation Solution 0.9% w/v 30ml FFS Ampoule

Trusted Medical Device Partner for Pharma Supply Chains

No. NAME OF PRODUCT & COMPOSITION PACK SIZE (Volume)
01. Sodium Chloride Inhalation Solution 0.9% w/v 2ml FFS Ampoule
02. Sodium Chloride Inhalation Solution 0.9% w/v 3ml FFS Ampoule
03. Sodium Chloride Inhalation Solution 0.9% w/v 5ml FFS Ampoule
04. Sodium Chloride Inhalation Solution 0.9% w/v 10ml FFS Ampoule
05. Sodium Chloride Inhalation Solution 0.9% w/v 20ml FFS Ampoule
06. Sodium Chloride Inhalation Solution 0.9% w/v 30ml FFS Ampoule

Sodium Chloride Eye Wash Solution Solution 0.9% w/v

No. NAME OF PRODUCT & COMPOSITION PACK SIZE (Volume)
01. Sodium Chloride Eye Wash Solution Solution 0.9% w/v 2ml FFS Ampoule
02. Sodium Chloride Eye Wash Solution Solution 0.9% w/v 3ml FFS Ampoule
03. Sodium Chloride Eye Wash Solution Solution 0.9% w/v 2.5ml FFS Ampoule
04. Sodium Chloride Eye Wash Solution Solution 0.9% w/v 10ml FFS Ampoule
05. Sodium Chloride Eye Wash Solution Solution 0.9% w/v 20ml FFS Ampoule
06. Sodium Chloride Eye Wash Solution Solution 0.9% w/v 30ml FFS Ampoule